100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI SX4 1.6 VVT 112PK
Bouwjaar 11.2010 - 12.2015

Wiellagers SUZUKI SX4 1.6 VVT

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Perslagers voor uw SUZUKI SX4 1.6 VVT

Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto. Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water.

Wiellagers kopen SUZUKI SX4

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMC ABS sensorenMASERATI SpoorstangBEDFORD Wiellagers. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUZUKI.

Wiellagers op uw auto

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft.