100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI SX4 1.6 LPG 107PK
Bouwjaar 06.2006 - 12.2012

Wiellagers SUZUKI SX4 1.6 LPG

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Perslagers voor uw SUZUKI SX4 1.6 LPG

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Wiellagers op uw auto

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Wiellagers kopen SUZUKI SX4

Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Elke SUZUKI heeft een eigen VIN-nummer. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.