100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI SX4 1.6 DDIS 90PK
Bouwjaar 04.2007 - tot heden

Wiellagers SUZUKI SX4 1.6 DDIS

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUZUKI SX4 1.6 DDIS

Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Wiellagers op uw auto

Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, Zimmermann en Bosch Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer.

Perslagers voor uw SUZUKI SX4

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUZUKI. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Wiellagers worden vaak per as vervangen. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.