100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI SX4 1.5 VVT 4x4 112PK
Bouwjaar 07.2010 - tot heden

Wiellagers SUZUKI SX4 1.5 VVT 4x4

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Perslagers voor uw SUZUKI SX4 1.5 VVT 4x4

Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Wiellagers op uw auto

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Wiellagers kopen SUZUKI SX4

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..