100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI SX4 1.5 99PK
Bouwjaar 06.2006 - 07.2010

Wiellagers SUZUKI SX4 1.5

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SUZUKI SX4 1.5

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUZUKI SX4 komen. Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring.

Wiellagers op uw auto

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMART WielnavenROVER RemtrommelsLANCIA Remcilinders. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent.

Wiellagers kopen SUZUKI

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.