100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI SWIFT IV 1.2 91PK
Bouwjaar 08.2012 - tot heden

Wiellagers SUZUKI SWIFT IV 1.2

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SUZUKI SWIFT IV 1.2

Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is.

Wiellagers op uw auto

Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Wiellagers kopen SUZUKI SWIFT IV

De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben.