100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI SWIFT IV 1.2 94PK
Bouwjaar 10.2010 - tot heden

Wiellagers SUZUKI SWIFT IV 1.2

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUZUKI SWIFT IV 1.2

Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Losse schalen zijn conisch en in 2 delen.

Perslagers voor uw SUZUKI SWIFT IV

Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUZUKI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Wiellagers op uw auto

Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.