100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI SWIFT IV 1.2 4x4 94PK
Bouwjaar 10.2010 - tot heden

Wiellagers SUZUKI SWIFT IV 1.2 4x4

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUZUKI SWIFT IV 1.2 4x4

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUZUKI SWIFT IV, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water.

Perslagers voor uw SUZUKI

Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Brembo, ATE, TRW, Pagid, Textar, Lucas, Bosch, ABS, Jurid, Rofren, Zimmermann en Bendix De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen.

Wiellagers op uw auto

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Dus het vervangen van wiellagers is een job die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen kan worden gedaan, maar in de meeste gevallen is het beter over te laten aan de Pro's. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICK RemblokkenSUZUKI RemschoenenBMW Remklauwen.