100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI SWIFT IV 1.2 4x4 90PK
Bouwjaar 10.2010 - tot heden

Wiellagers SUZUKI SWIFT IV 1.2 4x4

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SUZUKI SWIFT IV 1.2 4x4

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig. Een ander ding om in gedachten te houden is, dat als je de optie van een Wiellager Kit of complete wielnaaf assemblage hebt, dat je niet automatisch moet gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat veel meer arbeid nodig zou zijn om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf, dus vraag een prijs aan uw monteur voor beide opties en welke het beste zal zijn voor u op de lange termijn ter vervanging van uw wiellagers.

Wiellagers op uw auto

Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien.

Wiellagers kopen SUZUKI SWIFT IV

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUZUKI past. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto. Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers.