100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI SWIFT IV 1.2 4WD 91PK
Bouwjaar 08.2012 - tot heden

Wiellagers SUZUKI SWIFT IV 1.2 4WD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUZUKI SWIFT IV 1.2 4WD

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Als je echt wilt weten of je geluid een peilend geluid is en je de auto op een brug kunt krijgen, kun je een geïmproviseerde stethoscoop (eigenlijk een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren en te zoeken waar het vandaan komt. Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website.

Wiellagers op uw auto

Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Perslagers voor uw SUZUKI SWIFT IV

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUZUKI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS