100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI SWIFT III 1.3 DDiS 75PK
Bouwjaar 08.2005 - tot heden

Wiellagers SUZUKI SWIFT III 1.3 DDiS

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw SUZUKI SWIFT III
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 201305
Op voorraad, maandag gratis verzonden!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
2 jaar garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø Binnen diameter: 40 mm
Ø Buiten diameter: 72 mm
Rem- / rijdynamiek: voor voertuigen met ABS
Hoogte: 36 mm
Bijzonderheden: Met ingebouwde magnetische sensorring
Gewicht: 0,72 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
44% Korting
32,16
57,43
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Wij controleren altijd bij de SUZUKI SWIFT III 1.3 DDiS dealer of de onderdelen passen op uw auto. Als je echt wilt weten of je geluid een peilend geluid is en je de auto op een brug kunt krijgen, kun je een geïmproviseerde stethoscoop (eigenlijk een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren en te zoeken waar het vandaan komt. Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

Perslagers voor uw SUZUKI SWIFT III

Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur. En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Wiellagers kopen SUZUKI

Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur.