100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI SWIFT III 1.3 4x4 92PK
Bouwjaar 02.2005 - tot heden

Wiellagers SUZUKI SWIFT III 1.3 4x4

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SUZUKI SWIFT III 1.3 4x4

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe glijbussen en nieuwe rubberdelen. Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODA RemtrommelsOPEL RemblokkenLADA Wielnaven. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUZUKI SWIFT III past.

Wiellagers kopen SUZUKI

Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Door de lagers draait het wiel geruisloos rond. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren.

Wiellagers op uw auto

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Pers wiellagers moeten geperst worden. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager.