100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI SWIFT II Sedan 1.6 95PK
Bouwjaar 11.1989 - 12.1991

Wiellagers SUZUKI SWIFT II Sedan 1.6

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SUZUKI SWIFT II Sedan 1.6

Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGEN RemschijvenBEDFORD WiellagersCHEVROLET Draagarmen. Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht.

Wiellagers kopen SUZUKI SWIFT II Sedan

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo.

Wiellagers op uw auto

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUZUKI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers.