100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI SWIFT II Sedan 1.6 i 4WD 92PK
Bouwjaar 01.1990 - 05.2001

Wiellagers SUZUKI SWIFT II Sedan 1.6 i 4WD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUZUKI SWIFT II Sedan 1.6 i 4WD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODA SpoorstangFIAT HandremkabelsVW VOLKSWAGEN Fuseekogels. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Wiellagers kopen SUZUKI SWIFT II Sedan

Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager.

Perslagers voor uw SUZUKI

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Door de lagers draait het wiel geruisloos rond. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop.