100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI SWIFT II Sedan 1.6 4WD 95PK
Bouwjaar 11.1989 - 12.1991

Wiellagers SUZUKI SWIFT II Sedan 1.6 4WD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Een ander ding om in gedachten te houden is, dat als je de optie van een Wiellager Kit of complete wielnaaf assemblage hebt, dat je niet automatisch moet gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat veel meer arbeid nodig zou zijn om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf, dus vraag een prijs aan uw monteur voor beide opties en welke het beste zal zijn voor u op de lange termijn ter vervanging van uw wiellagers. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen.

Wiellagers kopen SUZUKI SWIFT II Sedan 1.6 4WD

Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u.

Perslagers voor uw SUZUKI SWIFT II Sedan

U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto.