100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI SWIFT II Hatchback 1.3 68PK
Bouwjaar 03.1989 - 05.2001

Wiellagers SUZUKI SWIFT II Hatchback 1.3

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Wiellagers kopen SUZUKI SWIFT II Hatchback 1.3

Elke SUZUKI SWIFT II Hatchback heeft een eigen VIN-nummer. Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig.

Perslagers voor uw SUZUKI

Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGE RemklauwenCHEVROLET RemblokkenMITSUBISHI Remcilinders. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers.