100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI SWIFT II Hatchback 1.3 4WD 71PK
Bouwjaar 10.1989 - 12.1991

Wiellagers SUZUKI SWIFT II Hatchback 1.3 4WD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUZUKI SWIFT II Hatchback 1.3 4WD komen. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.

Wiellagers kopen SUZUKI SWIFT II Hatchback

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid. Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken.

Perslagers voor uw SUZUKI

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLER WielnavenPEUGEOT FuseekogelsLDV Wiellagers. Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.