100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI SWIFT I 1.3 68PK
Bouwjaar 10.1984 - 03.1989

Wiellagers SUZUKI SWIFT I 1.3

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.

Perslagers voor uw SUZUKI SWIFT I 1.3

Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Wiellagers kopen SUZUKI SWIFT I

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUZUKI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Let op of het geluid harder of zachter wordt. Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes.