100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI SWIFT I 1.3 GTi/GXi 101PK
Bouwjaar 08.1985 - 03.1989

Wiellagers SUZUKI SWIFT I 1.3 GTi/GXi

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUZUKI SWIFT I 1.3 GTi/GXi

Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUZUKI SWIFT I komen.

Perslagers voor uw SUZUKI

Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water.

Wiellagers op uw auto

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen.