100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI SUPER CARRY Bus 1.0 41PK
Bouwjaar 09.1994 - 03.1999

Wiellagers SUZUKI SUPER CARRY Bus 1.0

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SUZUKI SUPER CARRY Bus 1.0

Wij controleren altijd bij de SUZUKI SUPER CARRY Bus dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen.

Wiellagers op uw auto

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen en nieuwe rubberdelen.

Wiellagers kopen SUZUKI

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDA WiellagersBMW RemschoenenSMART Draagarmen. Door de lagers draait het wiel geruisloos rond.