100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI SUPER CARRY Bus 1.0 42PK
Bouwjaar 10.1992 - 03.1999

Wiellagers SUZUKI SUPER CARRY Bus 1.0

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Wiellagers kopen SUZUKI SUPER CARRY Bus 1.0

Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten. Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUZUKI SUPER CARRY Bus komen.

Perslagers voor uw SUZUKI

Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water. Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. Bij montage altijd op de buitenste ring persen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.