100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI SPLASH 1.3 CDTI 75PK
Bouwjaar 01.2008 - tot heden

Wiellagers SUZUKI SPLASH 1.3 CDTI

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SUZUKI SPLASH 1.3 CDTI

U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Wij controleren altijd bij de SUZUKI SPLASH dealer of de onderdelen passen op uw auto. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat.

Wiellagers op uw auto

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Een defect lager heeft speling of maakt geluid. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORD HandremkabelsDAEWOO ABS sensorenSUBARU Remblokken. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Wiellagers kopen SUZUKI

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig.