100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI SPLASH 1.2 VVT 94PK
Bouwjaar 09.2010 - tot heden

Wiellagers SUZUKI SPLASH 1.2 VVT

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SUZUKI SPLASH 1.2 VVT

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.

Wiellagers kopen SUZUKI SPLASH

Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUZUKI komen. Als je echt wilt weten of je geluid een peilend geluid is en je de auto op een brug kunt krijgen, kun je een geïmproviseerde stethoscoop (eigenlijk een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren en te zoeken waar het vandaan komt.

Wiellagers op uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORD FuseekogelsOPEL RemklauwenLANCIA Stabilisatorstangen. Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken. Een defect lager heeft speling of maakt geluid. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.