100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI SPLASH 1.2 LPG 86PK
Bouwjaar 04.2008 - 12.2014

Wiellagers SUZUKI SPLASH 1.2 LPG

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUZUKI SPLASH 1.2 LPG

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUZUKI SPLASH past. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes. Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring.

Perslagers voor uw SUZUKI

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving.

Wiellagers op uw auto

Wielnaven en wiellagers met abs sensoren. Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..