100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI SPLASH 1.0 68PK
Bouwjaar 06.2011 - tot heden

Wiellagers SUZUKI SPLASH 1.0

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUZUKI SPLASH 1.0

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUZUKI SPLASH past. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Perslagers voor uw SUZUKI

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom. De magneet kant testen met een ijzerdeel.

Wiellagers op uw auto

De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel.