100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI SAMURAI Terreinwagen open 1.3 Vierwielaandrijving 67PK
Bouwjaar 08.1989 - 07.1992

Wiellagers SUZUKI SAMURAI Terreinwagen open 1.3 Vierwielaandrijving

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Wiellagers kopen SUZUKI SAMURAI Terreinwagen open 1.3 Vierwielaandrijving

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGEN WielnavenLDV ABS sensorenDACIA Remcilinders. Wij controleren altijd bij de SUZUKI SAMURAI Terreinwagen open dealer of de onderdelen passen op uw auto. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Perslagers voor uw SUZUKI

Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken.