100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI SAMURAI Terreinwagen open 1.3 64PK
Bouwjaar 04.1988 - 07.1992

Wiellagers SUZUKI SAMURAI Terreinwagen open 1.3

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SUZUKI SAMURAI Terreinwagen open 1.3

Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. De magneet kant testen met een ijzerdeel.

Wiellagers op uw auto

Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINI ABS sensorenCADILLAC DraagarmenKIA Remtrommels. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager.

Wiellagers kopen SUZUKI SAMURAI Terreinwagen open

Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUZUKI. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.