100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI SAMURAI Terreinwagen gesloten 1.9 TD Vierwielaandrijving 63PK
Bouwjaar 11.1998 - 12.2004

Wiellagers SUZUKI SAMURAI Terreinwagen gesloten 1.9 TD Vierwielaandrijving

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUZUKI SAMURAI Terreinwagen gesloten 1.9 TD Vierwielaandrijving

Wij controleren altijd bij de SUZUKI SAMURAI Terreinwagen gesloten dealer of de onderdelen passen op uw auto. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Houdt u altijd rekening met weekend, feestdagen en zondagen.

Perslagers voor uw SUZUKI

Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen. Een ander ding om in gedachten te houden is, dat als je de optie van een Wiellager Kit of complete wielnaaf assemblage hebt, dat je niet automatisch moet gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat veel meer arbeid nodig zou zijn om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf, dus vraag een prijs aan uw monteur voor beide opties en welke het beste zal zijn voor u op de lange termijn ter vervanging van uw wiellagers. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel.

Wiellagers op uw auto

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving.