100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI SAMURAI Terreinwagen gesloten 1.9 D 63PK
Bouwjaar 09.2000 - 12.2004

Wiellagers SUZUKI SAMURAI Terreinwagen gesloten 1.9 D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUZUKI SAMURAI Terreinwagen gesloten 1.9 D

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUZUKI SAMURAI Terreinwagen gesloten. Bij montage altijd op de buitenste ring persen. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is.

Perslagers voor uw SUZUKI

Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen. Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid.

Wiellagers op uw auto

Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is. De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water.