100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI SAMURAI Terreinwagen gesloten 1.3 Vierwielaandrijving 80PK
Bouwjaar 01.2000 - 12.2004

Wiellagers SUZUKI SAMURAI Terreinwagen gesloten 1.3 Vierwielaandrijving

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUZUKI SAMURAI Terreinwagen gesloten 1.3 Vierwielaandrijving

Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager.

Perslagers voor uw SUZUKI SAMURAI Terreinwagen gesloten

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUZUKI. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLN StuurkogelsHONDA RemcilindersOLDSMOBILE Handremkabels.

Wiellagers op uw auto

En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid. Wiellagers worden bij de apk keuring getest. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Demonteren is geen lastige klus. Dus het vervangen van wiellagers is een job die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen kan worden gedaan, maar in de meeste gevallen is het beter over te laten aan de Pro's.