100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI SAMURAI Terreinwagen gesloten 1.3 67PK
Bouwjaar 08.1989 - 07.1992

Wiellagers SUZUKI SAMURAI Terreinwagen gesloten 1.3

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUZUKI SAMURAI Terreinwagen gesloten 1.3

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUZUKI SAMURAI Terreinwagen gesloten past. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

Wiellagers op uw auto

De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald. En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. Let op of het geluid harder of zachter wordt.

Perslagers voor uw SUZUKI

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONG DraagarmenFIAT SpoorstangLEXUS Remslangen.