100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI SAMURAI Terreinwagen gesloten 1.0 Vierwielaandrijving 45PK
Bouwjaar 11.1988 - 12.2004

Wiellagers SUZUKI SAMURAI Terreinwagen gesloten 1.0 Vierwielaandrijving

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SUZUKI SAMURAI Terreinwagen gesloten 1.0 Vierwielaandrijving

Wiellagers worden bij de apk keuring getest. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEAT RemblokkenMASERATI DraagarmenMAZDA Remklauwen. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving. Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift.

Wiellagers kopen SUZUKI SAMURAI Terreinwagen gesloten

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak.

Wiellagers op uw auto

De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water. Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.