100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI LIANA Hatchback 1.6 4WD 107PK
Bouwjaar 01.2005 - 12.2007

Wiellagers SUZUKI LIANA Hatchback 1.6 4WD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUZUKI LIANA Hatchback 1.6 4WD

De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten. Een ander ding om in gedachten te houden is, dat als je de optie van een Wiellager Kit of complete wielnaaf assemblage hebt, dat je niet automatisch moet gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat veel meer arbeid nodig zou zijn om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf, dus vraag een prijs aan uw monteur voor beide opties en welke het beste zal zijn voor u op de lange termijn ter vervanging van uw wiellagers. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUZUKI LIANA Hatchback.

Perslagers voor uw SUZUKI

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Let op of het geluid harder of zachter wordt. Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen.

Wiellagers op uw auto

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILE RemblokkenBMW WielnavenRENAULT Remcilinders. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?