100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI LIANA Hatchback 1.6 107PK
Bouwjaar 01.2005 - 12.2007

Wiellagers SUZUKI LIANA Hatchback 1.6

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUZUKI LIANA Hatchback 1.6

Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. Wielnaven en wiellagers met abs sensoren. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.

Wiellagers op uw auto

Elke SUZUKI LIANA Hatchback heeft een eigen VIN-nummer. Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Perslagers voor uw SUZUKI

Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid, TRW, Zimmermann, ABS en Rofren