100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI LIANA Hatchback 1.4 DDiS 90PK
Bouwjaar 04.2004 - 12.2007

Wiellagers SUZUKI LIANA Hatchback 1.4 DDiS

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SUZUKI LIANA Hatchback 1.4 DDiS

Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager. De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOO DraagarmenPLYMOUTH RemschoenenLAND ROVER ABS sensoren.

Wiellagers kopen SUZUKI LIANA Hatchback

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe glijbussen en nieuwe rubberdelen. Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur. Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUZUKI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Wiellagers op uw auto

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers.