100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI LIANA Hatchback 1.3 90PK
Bouwjaar 07.2001 - 12.2007

Wiellagers SUZUKI LIANA Hatchback 1.3

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUZUKI LIANA Hatchback 1.3

Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent.

Wiellagers op uw auto

Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen.

Perslagers voor uw SUZUKI LIANA Hatchback

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUZUKI past. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager.