100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI LIANA 1.8 i 125PK
Bouwjaar 10.2001 - tot heden

Wiellagers SUZUKI LIANA 1.8 i

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Pers wiellagers moeten geperst worden. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLN ABS sensorenFIAT DraagarmenPEUGEOT Remklauwen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Perslagers voor uw SUZUKI LIANA 1.8 i

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUZUKI LIANA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Wiellagers kopen SUZUKI

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Wielnaven en wiellagers met abs sensoren.