100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI LIANA 1.6 107PK
Bouwjaar 01.2005 - tot heden

Wiellagers SUZUKI LIANA 1.6

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUZUKI LIANA 1.6

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving. En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid. De magneet kant testen met een ijzerdeel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLAC FuseekogelsHYUNDAI RemtrommelsSAAB Handremkabels.

Wiellagers op uw auto

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%.

Perslagers voor uw SUZUKI LIANA

Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUZUKI.