100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI LIANA 1.6 i 106PK
Bouwjaar 04.2002 - tot heden

Wiellagers SUZUKI LIANA 1.6 i

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUZUKI LIANA 1.6 i

Wiellagers worden vaak per as vervangen. Wij controleren altijd bij de SUZUKI LIANA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Perslagers voor uw SUZUKI

Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen.

Wiellagers op uw auto

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLAC WielnavenVAUXHALL RemslangenPONTIAC Fuseekogels. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.