100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI LIANA 1.6 4WD 107PK
Bouwjaar 01.2005 - 12.2007

Wiellagers SUZUKI LIANA 1.6 4WD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUZUKI LIANA 1.6 4WD

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.

Perslagers voor uw SUZUKI LIANA

De magneet kant testen met een ijzerdeel. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen.

Wiellagers op uw auto

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUZUKI komen. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Wielnaven en wiellagers met abs sensoren.