100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI LIANA 1.4 DDiS 90PK
Bouwjaar 04.2004 - tot heden

Wiellagers SUZUKI LIANA 1.4 DDiS

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUZUKI LIANA 1.4 DDiS

De centrale moer borgt de naaf of lagers. De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.

Perslagers voor uw SUZUKI LIANA

Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager. Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur.

Wiellagers op uw auto

Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.