100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI LIANA 1.3 90PK
Bouwjaar 03.2002 - tot heden

Wiellagers SUZUKI LIANA 1.3

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SUZUKI LIANA 1.3

Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is.

Wiellagers op uw auto

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUZUKI LIANA. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen.

Wiellagers kopen SUZUKI

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component.