100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI JIMNY Terreinwagen gesloten 1.3 86PK
Bouwjaar 08.2004 - tot heden

Wiellagers SUZUKI JIMNY Terreinwagen gesloten 1.3

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SUZUKI JIMNY Terreinwagen gesloten 1.3

Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIA DraagarmenLDV HandremkabelsSEAT Spoorstang. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor.

Wiellagers kopen SUZUKI JIMNY Terreinwagen gesloten

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUZUKI past. Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak. A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Wielnaven en wiellagers met abs sensoren.

Wiellagers op uw auto

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen.