100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI JIMNY Terreinwagen gesloten 1.3 4WD 85PK
Bouwjaar 05.2014 - tot heden

Wiellagers SUZUKI JIMNY Terreinwagen gesloten 1.3 4WD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUZUKI JIMNY Terreinwagen gesloten 1.3 4WD

Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Houdt u altijd rekening met zondagen, weekend en feestdagen.

Wiellagers op uw auto

Wiellagers worden vaak per as vervangen. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. De centrale moer borgt de naaf of lagers. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten.

Perslagers voor uw SUZUKI JIMNY Terreinwagen gesloten

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop.