100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI JIMNY Terreinwagen gesloten 1.3 16V 4x4 86PK
Bouwjaar 08.2005 - tot heden

Wiellagers SUZUKI JIMNY Terreinwagen gesloten 1.3 16V 4x4

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUZUKI JIMNY Terreinwagen gesloten 1.3 16V 4x4

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILE ABS sensorenVAUXHALL WiellagersROVER Stabilisatorstangen.

Wiellagers op uw auto

Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wij controleren altijd bij de SUZUKI JIMNY Terreinwagen gesloten dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie.

Perslagers voor uw SUZUKI

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. De centrale moer borgt de naaf of lagers. Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.