100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI CARRY Bestelwagen 1.3 4x4 76PK
Bouwjaar 02.1999 - 09.2004

Wiellagers SUZUKI CARRY Bestelwagen (FD) 1.3 4x4

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Perslagers voor uw SUZUKI CARRY Bestelwagen (FD) 1.3 4x4

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren, Zimmermann, Pagid, Jurid en ABS Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Conische wiellagers in remtrommels

Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUZUKI CARRY Bestelwagen (FD) past. Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is. Door de lagers draait het wiel geruisloos rond.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Pers wiellagers moeten geperst worden. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CITROENSEATIVECOPLYMOUTHSUZUKI. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.