100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI CARRY Bestelwagen 1.3 16 V 79PK
Bouwjaar 03.2000 - tot heden

Wiellagers SUZUKI CARRY Bestelwagen 1.3 16 V

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers op uw auto

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De centrale moer borgt de naaf of lagers. Een wiellager mag je niet horen. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.

Wiellagers kopen SUZUKI CARRY Bestelwagen 1.3 16 V

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Een defect lager heeft speling of maakt geluid. Wiellagers worden bij de apk keuring getest. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht.

Perslagers voor uw SUZUKI CARRY Bestelwagen

Wij controleren altijd bij de SUZUKI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.