100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI BALENO Stationwagen 1.9 TD 75PK
Bouwjaar 04.1998 - 05.2002

Wiellagers SUZUKI BALENO Stationwagen 1.9 TD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SUZUKI BALENO Stationwagen 1.9 TD

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. De magneet kant testen met een ijzerdeel.

Wiellagers kopen SUZUKI BALENO Stationwagen

Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren. Wij controleren altijd bij de SUZUKI dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Wiellagers op uw auto

Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen.