100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI BALENO Stationwagen 1.8 i 16V 121PK
Bouwjaar 08.1996 - 05.2002

Wiellagers SUZUKI BALENO Stationwagen 1.8 i 16V

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHE StuurkogelsLAMBORGHINI RemschoenenLDV ABS sensoren. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUZUKI BALENO Stationwagen 1.8 i 16V komen.

Wiellagers kopen SUZUKI BALENO Stationwagen

Wiellagers worden vaak per as vervangen. Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben.

Perslagers voor uw SUZUKI

Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.