100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI BALENO Stationwagen 1.6 i 16V 4x4 98PK
Bouwjaar 08.1996 - 05.2002

Wiellagers SUZUKI BALENO Stationwagen 1.6 i 16V 4x4

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMC RemschoenenVAUXHALL WielnavenTOYOTA Remklauwen.

Perslagers voor uw SUZUKI BALENO Stationwagen 1.6 i 16V 4x4

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUZUKI BALENO Stationwagen past. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken.

Wiellagers kopen SUZUKI

Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637